20110829

Jenjalan di pasar JALAN TAR

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 10:19
klik-klik=) 
salam...chOP!!..wahaha..sebenarnya entry ni dah lama sha nak publish.tapi disebabkan sibuk dengan kerja yang sangat menyibukkan..maka,ini la hasilnya..=)

Meh tengok-tengok gambar yang telah sha sempat capture

kreatif betul tuan kedai ni kan



boleh k pakai sanggol camni??-ntah


memula memang kOnOn x mO beli baju raya..tapi disebabkan beberapa sebab yang tak dapat nak dielakkan  dan memang sengaja tak nak elak.sha beli saje la.. .hehe..wah!sampai kat pasar jalan TAR memang sangat rambang mata nak memilih..lagi-lagi tudung yang pelbagai fesyen~~.aha!tudung lagi!. .=)tapi sha lebih suka tudung yang cik ARIFAH pakai tu..santek!!!=)(siapa cik arifah bt. ab wahab tu-ce cari sendiri)

tau-tau jelah..kalau kita ngah amek gambar kat tengah-tengah pasar tu mesti de yang akan nampak pelik tak pun.akan cakap camni----kat sini pon nak amek gambar~..haha..dah tu kamera ni kamu punya ke?berani kamu kata begitu ea.(malas nak cakap,faham-faham sendirila kan.bukan kita menyusahkan orang lain)

rasanya ada sesiapa yang nak komen gambar ni.

gambar kat atas ni sha suka,hehe..sebab ada seorang pakcik tu macam memahami je ataupun dia tergelak tengok sha ni??haha...apa-apa jela..yang penting memang sha suka belek-belek barang yang nampak macam berkenan kat hati ni..(macam berkenan je tau,belinya belum tentu)


vincci??nose??opera??sembonia???

kasut pon ada jugak yang cantik-cantik tau.Harga pon boleh tahan.cuma nak kene pilih yang mana satu saje.hehe.Alhamdulillah,sepanjang sha berjalan apa yang dicari terus jatuh ke hati.hehe..jimat masa!ermp!hehe




tudung ni sekali pandang macam baju baby
cantik tak?

kerongsang yang bakal popular selepas ni

bila pergi pasar jalan TAR teringat pulak tentang tips-tips2 pemakaian untuk membeli belah kat temmpat camni yang dikOngsi oleh kawan sha-->siti nur yuyu.hehe..betul kata yuyu..kita kene pakai baju yang sesuai dan selesa..sebab sha sendiri dah merasa..haha..kasut dah ok.cuma bahagian baju dengan tudung je kurang selesa.sebab bila nak try baju.PAYAH!!hehe.



mengantuk la..esok nak raya.patotnya kenelah publish entry ucapan raya kan..tapi x pelah..nak jugak publish entry ni dulu..esok lusa..sha publish entry raya ok!!!..tata..selamat hari raya.maaf zahir dan batin..

^_^












TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan