20110808

Key Chain daripada kain FELT

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 06:28
klik-klik=) 
Salam ceria utk semua...

Alhamdulillah..key chain ni sebenarnya dah lama sha beli..saje nak kOngsi pengalaman(err?pengalaman?).Ya!pengalaman ada key chain felt...hehe..comel n cantik..

Dah lama sha mencari dlm blOg2 yg wat benda ni.Dgn dibantu Oleh kawan sha..cik Izzati Salha..bnyak gak zati cadangkan blOg2 yg wat mende ni..setelah sha singgah2 tgk,akhirnya..sha telah memilih(meh klik --&gt-INI DUNIA FELT (IDF).
hi3.sbb jahitan dia kemas dan juga tersusun..uishh,jenOh gakla nak pilih yang mana nak ditempah..

Setelah penat berdebat dan berbincang dgn kawan2 serumah sha(ambOi,tu pOn nak kene tanya kat budk2 umah ea)Eh mestila!,,suka hati la an..=)..sha pOn tempah la pada syera(tuan empunya blOg IDF).

Nak tau apa yg telh sha tempah??..JENG3--->>>


cup cake / kucing cOmel / kartOn muslimah 

cOmel x??cOmel kan..thanks syera!pandai mainkan warna atas permintaan sha ^_^.
utk kucing dgn kucing cOmel ni..adalah key chain..kartOn muslimah tu plak utk letak CIK BAND sha punya a.k.a broadband bukn brOkband tau!hehe
Tapi,tu la..mungkin berlaku sedikit slah faham mengenai ukuran casing brOadbnd ni..lOnggar utk cik band sha pakai..huhuhu..tak pela..sekurang2nya..cik phOne saya muat utk memakainya..
Sabar ea cik band nanti sha belikan lagi satu yg muat2 utk cik band!ngee~~

kucing dgn cik band


lukisan atas tu,adalah hasil drpd lukisan sha utk syera..hehe(kelakar!)-seb bek syera faham n boleh baca.


ni plak  belakang casing brOadband ~
bahgian depan casing brOadband cik band


pin tudung tempahan drpd k.shu!

Selain tu,sha ada juga tempah utk bookmark..tapi takat ni gambar utk tu,blOm dpt sha nak view..sOri!.=)gamabr2 yg ada nama tu..sha amek drpd blOg yg sha tempah.meh ramai2 tgk blOg syera..tgk hasil tagn cik  syera & en. amien wat...yeeayy!! 

kalO kawan2 rajin nak membeli kain felt ni..dan rajin nak membuatnya..Boleh je wat benda yg kawan2 suka.Macam sha...mmg x de lagi kerajinan nak membuatnya..hehe
Tgkla kalO ada masa(masa bnyak j cik sha Oii,awk tu je!)ernmp! ..hi3
Okla..ada gambar baru sha uplOad lagi..TATA~~~


TERIMA KASIH,sudi baca

1 budak baik:

LolipOp cOmel on Tuesday, August 09, 2011 7:42:00 PM said...

yeayyy

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan