20110817

saya setuju dgn pendapat CIK EPAL!!!~~

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 06:39
klik-klik=) 
salam....



AHA!! tOpik sha nak sha kali ini adalah cOntest LIKE kat facebook.




Sejujurnya,sha pernah gak terlibat dengan cOntest ni..yela pi gatai2 nak jOin..ha..dah rasa camne penahannya..huhu.Pada mulanya memang suka2 je..tapi bila difikirkan balik,aduh nyah....penat & sakit kepala..sebab hari2 kOrg kne ngadap gambar yg kOrg nak prOmote tu..sbb nak tagih undi drpd kawan2 len(MALU weh,nak minx Org like gmbO kite)hehe..Tapi x pe,disebbkn nak merasa camne pengalamn prOmOte gmbar sendiri!.ATttOOii..cukuP x aishah pengalaman tu untuk awak??(hehe,terlebIh cukOp!!)

Bayngkan..memula kOrg semua akan minx kawn kOrg utk like page yg menganjurkan cOntest ni..pastu dah like page tu..barula kengkawn kOrg boleh like pic kOrg. . .ha..2 x kerja tu yunk!=).cuba bayangkan nak cOpy paste link tu kat setiap sOrg kawn2 yg ada kat FB tu utk raih undi...mau panas gak jari ni menekan2 tetikOs~~..ngee~~...ngeri3...hihihi

Bertuah pada yang terkenal lagi femez!sebb mudah nak dapat undi yg tinggi..aha!tapi..ada tapinya...ada gak yang x femes..dpt undi tertinggi tau!!...(SHA TAU APA RAHSIA DIORG)=P...tU pOn kalO kOrg rajin ngadap laptOp atau PC~~~ jeng3..^_^ 

Kadang2 rasa cam x adil jekan...gambar yg ada pOtensi nak menang tu x menang..tapi dah namanya pOn undian paling terbanyak akan menang...jadi..itulah kenyataannya..hehe..atta,nak camne lagikan...

Ok2..meh2 sini..kita tgk pendapat2 daripada yang len daripada blOg cik epal kita yg cOmel lagi manis--->>


P/S= lain Org , lain pendapat 



TERIMA KASIH,sudi baca

2 budak baik:

Cik Embun on Sunday, August 21, 2011 6:26:00 AM said...

lebih berhati2 berfesyen.. apa yg baik kita ikut.. apa yg buruk kita jdkan sempadan..

LolipOp cOmel on Saturday, September 03, 2011 10:46:00 PM said...

kadang2..fesyen ni buat kita rasa rimas~~. .=)

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan