20110818

zaman sekarang pelbagai fesyen~

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 08:49
klik-klik=) 
Assalamualaikum.....

MenjengOk-jengOk blOg kawan2 yang sha follow.Aha,ada satu entry yang menarik untuk sha kongsi pada hari ni..tentang zaman sekarang dan pelbagai fesyen.Mungkin entry ini akan mengundang rasa yang kurang enak serta selesa untuk sesiapa yang tidak suka.Kadang-kadang sha rasa nampak cantik...tapi ada jugak merasa rimas..sebab banyak sangat belit-belitnya...hehe

sini link untuk melihat pendapat kawan-kawan yang lain-->


Adakalanya,sha tengOk gadis sekarang ni macam nak nampak dia lagi hot(maaf ea,ini pandangan sha)kenapa perlu sampi macam tu?..sekarang ni popular dengan fesyen bertudung.lebih-lebih lagi fesyen tudung macam Hana Tajima (cantik tau gadis ni).
HANA TAJIMA (cantik!)

Sha sendiri pOn kOmpiuz,mana satu pakaian yang mengikut cara islam...dengan melihat macam-macam fesyen yang ada sekarang ni.
pakai tudung camni boleh k?
macam berat j letak benda ni atas tudung.alahai~


gambar di'COPY daripada blOg ada gambar ini

pakai camni nampak cantik j kan=)

Sha sendiri bukan baik sangat.Tapi sha sebagai wanita muslimah,memg sha perlu tahu cara pemakaian tudung yang betOl.Dan sejujurnya,sebagai seOrang manusia biasa.Sha pOn x lari daripada membuat kesilapan.Manusia x sempurna.HANYA TUHAN YANG TAHU.


TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan