20111031

01.01.11

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 20:48
klik-klik=) 
Salam...


BangOn pagi buka enpOn terOs Online Fb...Wah!! banyaknya status yang kOmen tarikh hari ni cantik.ada apakah dengan tarikh cantik ni ea?

BelOm lagi 11.11.2011 tu!=)

Suka benOr ea kamu-kamu semua.=). . .ermm. .bagi sha tarikh yang cantik-cantik ni kelebihan dia cuma "simple but nice"-petikan salah seOrg kawan kat FB sha.MaksOdnya,nombor tarikh tu je yang nampak cantik.Yang selebihnya bagi sha.....NOTHING~. . .huhu. . .Tapi bagi sesetengah pihak macam tarikh birthday,ulang tahOn perkahwinan dan seangkatan dengannya..memangla sangat bermakna.=)

SebelOm tarikh ni,sha ada jugak terbaca kat surat khabar.Tentang Orang yang nak lahirkan anak pOn boleh jugak nak lahir pada tarikh yang dia nak.Alamak!,huhu. . .ingatkan memilih nak anak lelaki perempuan je yang ada.Rupanya pilih tarikh cantik untuk bersalin pOn ada jugak...wah!sangat menakjubkan serta...hurmm....entah!=)

HARUS KE??

Wawawa....ok.memasing mempunyai pendapat sendiri.TEttt!.Jangan persoalkan tentang tarikh kahwin dan bertunang.Perkara tu sudah biasa didengar untuk tetapkan tarikh majlis.



ApaOn,sha mendoakan kebahagian mereka yang mendirikan rumah tangga dan kebahagian untuk tarikh yang cantik ni.ameen! =)




TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan