20111018

TXT PRO SONY ERICSON

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 04:43
klik-klik=) 

salam....

hi semua,zaman semakin maju..enpOn daripada keypad. ..pakai tOuch-tOuch je sekarang ni kan..pasni apa la plak...=).SunggOh tak pernah terfikir untuk menukar enpOn.Sebab banyak sangat yang best-best.Yang paling penting sha senang nak cOntact dengan hantar pesanan!hehe.




enpOn paling sha suka masa zaman sekOla!he3-best wOo~


Aha!dah berubah sket..ada radiO..=)


Nak plak ada camera.Pergh siap ada lampu2 kat tepi kaw~he2



3G plak la...radiO ada,kamera cantik!



ni,sha tak tau apa yang bestnya..hehe

kadang-kadang rasa lucu bila ada panggilan masOk.ntahla.=)



hehe..ce kita kenang kan balik kalO2 ada kawan-kawan yang suka tukar2 enpOn tu...huhuu..Tak rasa rindu k dengan enpOn-enpOn dulu yang pernah kita guna?.

TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan