20111114

tudung mawar

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 07:17
klik-klik=) 
salam...




lamanya sha mengidamkan tudung yang eklusif macam pattern yang ada kat butik fareeda.Cari jugak kat kedai-kedai biasa.Susahnya nak cari pattern yang kemas macam tu..Alhamdulillah,cawangan butik ni tak jauh daripada tempat sha.WalaupOn tak dela dekat macam sebelah rumah.

Itu pun.masa sampai  kat butik dia,penjual kat butik tu tak mesra.Macam nak marah orang je.Garang. .Sha tanyala bape harga tudung tu..Cakap pOn macam kerek je..Takpela..mungkin sha ganggu time dia tengah makan agaknya.Sebabnya time tu dia kat dalam bilik.Tapi,kalau boleh jangan la nampak cam berkerut-kerut dahi.Bila sha nak bayar.Barula reti nak senyum.Ermm..apa2 je la...LANTAK pila!haha

Tudung tu cantik.Sha suka sebab utamanya,awning dia teguh(fuyoo,ayat..hehe)ken tudung dia plak lembut.Okla,padanla dengan harga dia.Disebabkan sha ni takde la kerja gaji banyak.Sha pon baru je abiz blaja,alhamdulillah mampu jua untuk membeli sehelai tudung kat butik fareeda tu..senyum lebar! ^__^


sha suka!

Lama sha impikan tudung ni..dari zaman study lagi. .Tapi tak pe,sha beli tudung ni pOn memang untuk keperluan sangat-sangat!ermp..syukur. .=)
Bila tengok ke Fb kenalan sha..ada yang tulis kemana sahaja dengan tudung fareeda.Rasa cam..wah!banyaknya duit dia beli tudung ni. .sebab harga dia bukan rm50 sehelai. err..bagi sha ianya mahal kalau nak dibandingkan tudung-tudung yang dijual kat pasar JALAN TAR.

Lainla,gaji mereka banyak atau terlebih dan mungkin juga memang terlalu fanatik dengan tudung ni.Kehendak dan keperluan adalah berbeza.

TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan