20111121

U fOllOw.... I fOllOw.....=)

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 06:56
klik-klik=) 
Salam. . 

Hi kOrang!! . .hehe..minta maaf la ea,andai satu hari ni kat dashbOard kOrang  2 3 entry daripada sha je. . .biasala bila ada mOod dan bahan mulalah jejari-jejari kecil mOlek sha nak menari-nari atas petak-petak kecil.haha..

i follOw...=)


uiks!apa maksOd tajuk entry ni??. .aha. . entry ni adalah pandangan dan juga komen daripada kawan-kawan yang sha baca bila ber'blogwalking.'. Korang tau tak?ada sesetengah Orang tidak suka dengan cara camni dan ada juga yang suka.

Pada mereka yang tidak suka "u follow,i follow" tu mungkin ada alasan tersendiri.YUp!kita mesti hOrmat pandangan orang len ok.antara sebab yang sha perOleh(ini adalah dari kawan-kawan sha sendiri)

  • -tulis blOg ni untuk suka-suka,memang tak mO paksa atau memaksa untuk follow.
  • -macam budak-budak..(part ni memang sha tak faham,apa yang macam budak-budak)
  • -Nak fOllow..fOllow saje. .


ApapOn pendapat diOrang.Kita mesti..MESTI hOrmati Ok..=). . .Bagi sha pulak.Tak salah kalau ada kawan-kawan yang wat camtu.Sebab itu adalah HAK MASING-MASING!. .Nak tak nak itu terpulang pada individu yang mereka pesan.Mudah bukan?. .=)

kalO nak..follOw je..kalO x nak ,tak payah la follOw. .kalO dah memang betul-betul tak suka.Cakap terang-terang kat kengkawan yang camtu n pesan kat bLOg sendiri.Tak susah kan..^_^.Untuk yang suka macam ni,ni adalah cara mudah untuk mendapat ramai kenalan disamping banyak perOleh pendapat,pandangan dan juga infO.itu adalah pendapat sha.KOrang plak camne??.Meh-meh kita kOngsi pendapat.
Berfikiran positif untuk jiwa menjadi tenang.InsyaALLAH.Tapi,kita ni manusia..mesti ada yang berfikiran negatif..paling tidak pOn,sipi-sipi je..ngee~~


MohOn maaf jika sha ada tersilap kata.Hanya untuk berkOngsi pendapat=)
Kesimpulannya,tepuk dada tanya hati.





TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan