20111210

BOLEH LA~~"andai Novel itu bagus,kenapa tayangan x sampai hingga 3 jam?"

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 02:26
klik-klik=) 
Salam. . .

Aha!lama kan sha tak update blog. .hehe. . sha sibuk!. .=). .tapi dalam keadaan sibuk,sha sentiasa tercari-cari idea untuk berkongsi maklumat dengan kOrang semua.Saje menambahkan keceriaan blog ni dengan isi maklumat dan pengetahuan.Walaupun blog sha tak de la maklumat yang terbaik untuk disampaikan.Inila isi cerita harian sha untuk sha kongsi dengan koprang semua.Okey,sehari selepas sha bertukar status..sha memang nak tengOk filem OMbak rindu.Masih ingat lagi entry sha yang sebelum ini.Erm,itula yang sha nak tonton camnela agaknya sikap izzah,harez dan milla.



Seronok hati ni berbunga-bunga bila dah beli tiket!Ramai,memang ramai masa nak beli tiket wayang Omabk rindu. .nak beli tiket awal memang tak dapatla sebab dah penuh.Terpaksa beli tiket wayang lewat malam punya.hihi. . .seb bek dah bertukar status tak de la payah nak kuar malam tengok wayang dengan kasih hati.
Sementara tunggu masa untuk masuk,terpandang jugakla sebuah mesin gedegang(ala yang selalOo beli air tin mesin tu).Tapi mesin ni tak jual air tau,dia jual baju. . .baju tshirt. . . . ..Ehem!. . baju tshirt FACEBOOK.=). . .setiap sehelai baju tu ada tulis –

LIKE
Single
Its complicated







Erm. . macam2 la yang ada kat facebook
Wah!. . sangat mudah kan hidup zaman sekarang.Nak beli baju pOn dah de mesin.ERm,ni kalO yang tak bape suka nak pergi bayar kat cashier.Memang patOt ada mesin yang jual barang orang selalu nak beli.haha. . .MUdah bukan?. .=)
Masa dah tiba!yeay. . wah,penuhnya panggung wayang malam tu.Bila nak mula cerita tu,memang dalam hati sha ni berharap lakOnan maya Karin Okey.haha. .sampai camtu sekali.Perghh!. . 

sesapa dah tOnton?. .kalau nak tahu dan rasa keadaan filem ni..mehla tOntOn. . =)

"kalau betul novel ombak rindu ni hebat kenapa tempoh tayangan dia tak sampai tiga jam macam harry pOtter". .attOii. . .=). . 


p/s=bukan mudah untuk mendapat kebenaran pada zaman sekarang!

TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan