20120121

# KAPAL TERBANG SAYE COMEL #

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 04:25
klik-klik=) 
Assalamualaikum. . .



Kain  felt memang cantik kalO kita lreatif nak gubah dia jadi macam-macam. . .
hihih. . .erm. . .sebab encek hubby suka dengan kapal terbang, Sha hadiahkan dia 
kapal terbang ken felt!

Aha! ni adalah hasil design Oleh cik syeera =). . .Santek an..
macam biasa , Sha Order pada cik Syeera ni.
Memula nak Order ni, Cik syeera pelik sebab yang sha maksudkan tu dia x dapat nak bayangkan. .hehe. . .Tapi alhamdulillah, Cik syeera berjaya juga designkan kapal terbang yang cOmel untuk sha.

gambar nampak blurrr

Ermm.. mungkin sebab syeera tak pernah tengOk lagi dekO camni pOn de Orang nak letak kat hantaran kawen an..^_^. .Yela, dah geram sangat sha nak mencari kapal terbang mainan yang saiz medium x jumpa. .maksOd sha. . .x mOla yang besar. .nak sedang-sedang untuk lekat dengan bunga. .wahaha!


Gilew! memang susah ar nak cari. . .alhamdulillah..seb bek sha dapat idea nak guna ken felt je la. . .Even bOleh jahit sendiri. Tapi nak jugak cik Syera watkan!. .ha3. .

puas hati!hasil tagn sendiri yg wat!=)

P/s: nak jadi pengantin hari-hari!



TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan