20120116

RESTORAN KAPAL KG BARU!!!

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 04:02
klik-klik=) 
ASSALAMUALAIKUM..

Semalam, lepas dtg kenduri kahwin kawan sha kat KL...sha singgah ke restOran kapal ..hihii. . nama restOran tu cHOp N Stick. .Tapi disebabkan simbOlik bentOk kapal kat restOran tu..panggil RESTORAN KAPAL jela...=)

parking kete kat depan restOran ni..rm4  utk parking depan ni.

Eh..kata pegi kenduri tapi nape perlu makn lagi??haha//
Disebabkan ramai sgt tetamu yang hadir dan malm tu kebetulan kami tak makan lagi...
singgah la kat restOran kapal...hihihi. . .sebelOm kawin de gak dtg kat sini..Dah kahwin ni...dtg lagi. . .saje nak jengOk apa yang latest lagi kat restOran ni...=)




Ada penyanyi jalanan..=)..suara dia boley tahan..lagu yang dia menkan pOn best2..hiihi..terhibur la jugak sementara menunggu makanan yang di pesan..Ramai tau Orang dtg kat retOran ni..erm..alhamdulillah...seb bek tak lama menunggu..tengah syOk melayan lagu2 dia. .makanan pOn sampai..nyum2. ..dimulaka dengan bismillah..=)

ni sha punyer gambar!





tu je nak kongsi..hehe..kongsi cerita pasal restOran kapal...de masa..singgah la dtg kat restOran ni..best.=)





Doakan kebahagiaan kami..ameen.=)





TERIMA KASIH,sudi baca

6 budak baik:

APAN on Tuesday, January 17, 2012 2:14:00 AM said...

da kawen rupanya...ingat blaja lagi...

LolipOp cOmel on Saturday, January 21, 2012 3:09:00 AM said...

hihihi. . .baru abiz study!. .thanks sudi follOw blOg saye..=)

Akmalina The Great on Monday, January 14, 2013 4:14:00 AM said...

Boleh tau tak kat mana restoran ni?

Eyesha Zaidin on Wednesday, January 30, 2013 2:00:00 AM said...

@Akmalina The Great dekat area kg baru,kuala lumpur..=)...cubala makan kat situ..

Kamarul Azlan on Sunday, January 19, 2014 6:16:00 PM said...

dari dulu sampai skang.. waiter mencarut pada customer. memang bagus kedai ni.. kualiti makanan pun cam haramm makin teruk.. sucks restaurant, nasib tak rekod video malam tadi masa waiter cakap fuck you pada customer depandepan.. buat malu je kalau pelancong datang, dengan layanan dan gaya macam gengster semuanya

Eyesha Zaidin on Wednesday, April 23, 2014 6:41:00 PM said...

@Kamarul Azlan ya ALLAH..kelihatan budak lagi atau muda waiter tu? dah lama tak pergi..sabar la ye..tak bagitau kat tauke dia tentang kelakuan waiter dia?

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan