20120115

SAYA NAK CAKAP SESUATU KAT AWAK "amalia lia"~~AWAK SUNGGUH KEJI!

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 05:46
klik-klik=) 
Salam...


copypaste dari atOk gOogle

 terok!ya..tajOk entry sha kali ni...sebab apa..sebab de seseOrang hamba ALLAH yang sikap yang hina.Sha berani katakan cam tu sebab dia buat benda yang tak sepatOtnya.
Owh..sunggOh berani wat macam tu..tak takOt balsan ALLAH ke?. .
Ye..mungkin dia tak takOt sebab tu dia tergamak wat macamtu...

Wah..marah k?. .hehe. . .sesungguhnya memang timbul perasaan marah tu..mana tidaknya ,bila hal diri sendiri dipermainkan dan dianiaya. . . tipula jika tidak ada rasa marah.

Sebelum ni, ramai kenalan yang kene camtu...apatah lagi orang yang sha sayangi turut juga terkena benda ni..dan memang sha tak sangka dan juga termimpi...yang sha juga akan turut terkena benda ni. . . .MASAYAALLAH.....memang sungguh2 tak sangka...

Petang tu sha buka FB utk main game..ya memang jika ada masa lapang sha akan buka FB sebb utama adalah game dan juga tazkirah yang di pOst Oleh kenalan2 di FB..^_^
Owh! itu memang perkara wajib utk sha baca..GAME??. .itu sOal ke dua..hehe

Oraitt. .berbalik pada ebnda yang sha kene ni..sha buka msg. . .msg dari kawan skOl sha..dia terkejOt sebab dia de jumpa fake akaun FB yang gambar guna gmbar sha..
Okey..itu kesalahan pertama hamba ALLAH tu wat...
Kesalahan kedua pula...Ia telah mencemarkan diri sha sebagai seOrang  muslimah.!!

dari ATOK GOOGLE~

Sha tak tau apa kepuasan Ia dpat wat macamtu....??!!. . .
Sha doakan Orang yang wat keje keji ni terbuka hati dia utk remOve gambar sha!. . .selebihnya HANYA TUHAN YANG TAHU. . .

SHA PEGANG JANJI ALLAH! ^_^







TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan