20120120

TXT PRO SONY ERICSON # tata

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 20:58
klik-klik=) 

Assalamualaikum..

TATA TXT-PRO. .T_T




Bape bulan je bertahan guna enpOn txt pRo ni...bukan sebab jemu atau nak tukar enpOn lain. . .Tapi sebab enpOn ni selalOoo "heng", ,
Erghh. .kalO sekali sekala takpe.kalau dah sentiasa sangat ..
TAK LALU dah nak guna. .^_^


enpOn yang sha x suka. . .

Sha tak suka yang tOuch skrin sebenarnya. . .sebab susah nak jaga..sha jenis yang lasak skit. . .Sha suka yang ada keypad...masa nak pergi tukar enpon tu, sha dah save dalam memOri sha ni nak bali enpOn nOkia je la. . .
enpOn yang sha nak beli


Memang dah pegang dah enpOn ni..tapi encek hubby cadangkan samsung 'muda'. .err. . .akhirnya. .pilih jugak yang sha tak suka tu. .huhu. .tu pOn sebab keypad tOuch dia sha minx Orang tu downdlOad fOnt yang besar untuk mudah sha taip..kalO tidak..uishh. .kecik keypad2 dia nak tekan. . .masa memula pakai memaang lambat nak menaip.Pakai TXT pOn sha guna keypad x pakai tOuch skrin key pad...jenuhla nak menaip. . .haha

ApapOn sha tetap suka dgn enpOn pertama sha pernah ada. . . .
ENSET NOKIA 1310 ^_^

tetap idaman kalbu!



p/s= enpOn memang suatu keperluan.Budak kecik pOn dah de enpOn tau!



TERIMA KASIH,sudi baca

2 budak baik:

selipar hijau on Friday, January 20, 2012 11:29:00 PM said...

gune berapa gig memory card tepon txt pro tu? setau aku oke je phone tuh..

LolipOp cOmel on Saturday, January 21, 2012 2:50:00 AM said...

2 GB kOT??entah dah lupa.. . .
meng Ok. .tpi baru beli ari tu. .dia dah jadi heng tau. .
member aku yang pernah guna enpOn ni pOn penah heng jugak. .
uishh tak laratla kalO asyik heng je. . .ngee~!

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan