tentang EyeshaZaidin

awak !

DAH SOLAT BELUM?JANGAN TINGGAL SOLAT EA =)

20120304

beg tangan ??!! Ouwwhh! i teruja sangat tau!!

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 05:30
klik-klik=) 
assalamualaikum..



Wah! tajuk entry ni dasyat!.Sebabnya bunyi macam nak kene campak laju-laju.hehe.Bukan apa,kemain lagi dia seronok bila dapat tau ada jualan murah beg tangan.
Apatah lagi,jenama beg yang dia minat tu ada jualan murah.

Sejujurnya,sha dulu memang tak tau pOn beg mana cantik,ikut brand..dan apa-apa je la yang ada kaitan dengan beg tangan ni melainkan sha nak guna,nampak cantik,pastu sha suka..sha beli.Tu sahaja.Ermp!

Pelik jugak bila tengok kawan-kawan yang gila-gila beli beg beratos-ratus harganya.Kalau setakat sekali beli harga mahal.Sha tak kisah sebab boleh pakai lama dan tahan lama.Memang berbaloi beli mahal.Ni bukan..memang men sakan dia beli beg tangan beratus-ratus sampai dua tiga empat  jenis.haha..kelas kau kak Ros!

Disebabkan sha pun dah semakin dewasa(ececeh).Fikir kene panjang .haha..Walaupun kadang-kala sha juga ada sikap kebudakan juga.Ala Orang tua mesti ada yang sikap kebudakan jugak an.



Apa yang sha fikir.Bila nak beli beg tangan ni..

kualiti kulit 
keluasan yang kita nak
warna(apa-apa pun boleh j)
Tahan lasak(ni paling penting)
Boleh pakai lama sikit

Harga?.Biarla berpatutan dan sesuai dengan beg tangan tu.Sekarang ni barula sha sibuk nak prhatikan orang lain punya beg tangan
Kebanyakannya,ramai yang suka pakai brand carlo rino..scha(x reti ngeja) ...bonia
Erm..cantik memang cantik.Padanla dengan harganya.Tapi tengok juga pada kategori jenis kain beg tangan tu.



Rata-rata dah makin ramai yang pakai beg jenis tali panjang.Mungkin mudah dan selesa bila berjalan.=).Beg tangan memang satu keperluan untuk wanita.Tapi seyez,sha suka tengok design carlo rino dan bonia...apatah lagi sembonia...hihihi..cantik!..^_^.




TERIMA KASIH,sudi baca

2 budak baik:

intanfirdaus247 on Tuesday, November 06, 2012 6:28:00 AM said...

Sya suka beg tangan ye? xper , x boleh beli yg branded bagai beli yg imitation tapi yang ada gred pon ok what....:) sudikanlah jenguk blog saya juga..:)

Eyesha Zaidin on Tuesday, November 06, 2012 6:34:00 AM said...

@intanfirdaus247bolehla. . .hehr. .tpi x jugak kadang kadang tak pai beg tangan. .owh. .ok. .insyaALLAH. .saya akan jalan.jalan kat blog awak

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan