20120305

HEADER baru lagi!...erm..boleh tahan..=P

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 08:23
klik-klik=) 
Assalamualaikum


cantik tak??haha..Header baru hasil tangan sendiri.Nak amek,terOk?..Boleh lA tahan..Saje nak cuba edit.Papentah,sha ni pernah je guna sOftware ni tapi macam gaya tak pernah guna.

Masa bergelar student,sOftware ni memang sangat penting.Tapi ,dah lupa nak guna segala command yang ada...Hai letih !..haha..Tapi puas..Alhamdulillah berjaya juga menghasilkan header sendiri.



Header yang lama tu??.Member sha yang designkan..^_^.Cantikkan dia design.Sha tak bape pandai nak design pOn.Nak crOp gambar tu macam-macam tOol sha try guna.Dah tengOk kat yOu tube tapi dia guna sOftware latest agaknya.Entah.Sha tak tau..Tapi cuba jugakla fahamkan apa yang dia tunjukkan.Disamping tu,Sha pOn ada jugak tanya kat kawan-kawan yang tahu pasal sOftware ni.

Nak tau camne nak buat???..Nak tak?Nak tak? (cewah! tanya macam ada Orang nak tau je kan.Padahal Orang len dah tau awal-awal!haha)

Okey,sudah larut malam...mata sudah mengantuk.Jangan lupa untuk baca entry sha yang seterusnya.THanks SUDI membaca entry sha yang tak seberapa ni..=)

TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan