20120417

bukan main banyak pula tukang tengok !

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 23:43
klik-klik=) 
salam...


google punya

Dah lama perasan,entry pasal irine bertunang ramai pula yang tengok.Cantik agaknya sambil mencari idea?.Entahlah.Tapi ada yang tanda nothing untuk entry tu selain good dan enjoy walaupun satu sahaja.haha.

kemudian entry kedua teramai tengok  tampal-tampal mungkin sebab ada kaitan dengan CS5 yang tak ramai tahu guna.Macam sha memang tak mahir sangat nak guna CS5.Jadi terpaksa cari jalan mudah untuk buat kerja selain perlu belajar guna CS5.(Tetapi entry ni baru je sha publish, tak sangka meningkat ramai tengok).

Seterusnya,tentang  KEY CHAIN!! ..ini pun boleh tahan ramai jugak yang view.Tak apa, boleh tambahkan idea-idea mereka yang suka dengan kraft kain felt ni. ;)

Tak kisahlah, mungkin entry itu sahaja yang suka ditengok dan baca.;)..
Itu sahaja nak beritahu.



TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan