20120429

masihkah ingat lagi tentang video "I've been proposed" ??

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 20:54
klik-klik=) 
salam..

comel kan dia..=) 
Beberapa bulan yang lepas sha telah share satu video tentang dena bahrin yang telah dilamar Oleh seorang lelaki,Ariff.Masih ingatkah?(untuk mereka yang pernah tengok video tu(:) .Pada tarik 28 APRIL 2012.Dena telah sah bergelar isteri kepada lelaki yang telah melamarnya iaitu ,Ariff.TAHNIAH!!.Sha ingatkan Dena kahwin lambat lagi sebab ada jugaklah tengok gambar-gambar sticky note dia kat twitter.Semalam bila buka twitter,gambar profile Dena dah bertukar.Owh,Dena telah bernikah rupanya.Suka tengok cara dia berpakaian sopan dan ayu sahaja.Ada juga terbit rasa malu.Tengok,orang pakai tudung labuh-labuh pun masih boleh berfesyen cantik-cantik tau.(:

credit untuk milimilo (:


Kalau korang follow twitter Dena ni,memang banyak info menarik untuk dikongsikan .Ayat-ayat dia tu penuh dengan maksud dan juga kadang-kadang menaikkan semangat.hehe.Sha pun tak sangka dia dalam umur 20 an.=).Memangla rasa gementar dan juga 'nervous' untuk bergelar seorang isteri ketika umur masih muda.Sha sendiri tak menafikan.Tapi mungkin ada hikmah disebaliknya berkahwin awal.Allah itu lebih tahu segalanya dan Allah S.W.T lebih tahu apa yang terbaik untuk diri kita.

teringat saat-saat sha disahkan sebagai seorang isteri.

Dena & suami,ariff


credit untk kawan baik Dena Bahrin
nila kawan baik Dena..=)


TAHNIAH sekali lagi untuk Dena Bahrin dan suaminya,Ariff.Selamat menempuh dugaan dan cabaran berumah tangga.Semoga bahagia hingga ke syurga.InsyaALLAH..(:


TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan