20120509

anda tahu cara menukar icon untuk tittle blOg?

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 18:42
klik-klik=) 


Sudah banyak kali mencari tutorial untuk tajuk entry di atas.Tapi tak jumpa lagi.Erm.Ada sesiapa tahu?mehla berkongsi ilmu dengan sha.Macam mana nak ubah icon dia.


tak ada sesiapa yang buat tutorial untuk ini k?

Blog budak sekolah lagi cantik dari blog sha!haha.Pandai betul diorang buat.

SEKIAN~
TERIMA KASIH,sudi baca

2 budak baik:

♥ LuRveLyAmiera ♥ on Monday, May 14, 2012 5:00:00 AM said...

try tgk kt blog whitey mommy,die pun byk buat tutor..mane tau ade..tk pun kt intannurulfateha..:-)

Eyesha Zaidin on Wednesday, May 16, 2012 2:32:00 AM said...

tq mira!..sha dah tau cara dia..blaja kat tutorial LYSSA FAZUREEN..=)

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan