20120502

NAK TUKAR DASHBOARD BARU KE LAMA

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 01:57
klik-klik=) 

Tertekan button untuk dashboard yang baru?.Sha pun pernah alaminya.Alhamdulillah ada kawan blogger tolong tunjukkan dan beritahu cara-cara macammana nak kembalikah dashboard yang baru kepada yang lama.Kita dah biasa publish blog guna dashboard lama.Bila guna yang baru jadi terkial dan boleh buat hilang mood.hihi.Okey,cara nya mudah tak susah pun.=)Memula kene klik ke dashboard dulu.Macam kat gambar bawah ni.Pastu bawakan arrow ke bahagian atas kanan sebelah language yang ada gambar skru bulat(ia ke skru?).Klik kat situ selepas tu,ia akan keluar banyak kotak macam kat bawah gambar ni.

klik kat dalam kotak oren yang sha telah bulatkan.^_^


Dan Korang akan dapat semula dashboard yang lama punya.Selamat mencuba (:.Thanks untuk
Fizzgraphic sudi berkongsi dengan kawan-kawan yang lain.Yang mana tak faham bOleh la klik pada link fizzgraphic yang sha dah bagi ni.=)


TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan