20120619

CARA NAK DAPATKAN BARANG-BARANG CANTIK TAPI MURAH

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 23:55
klik-klik=) 
Assalamualaikum...
sumber dari google


Bila cutii, kalau berjalan kat mana-mana pasar raya besar. Mesti ternampak kedai aksesori wanita yang cantik-cantik. Tengok harga mahalnya la. Nak beli tapi harga macam tak berapa nak padan. Bukan hari-hari pun nak guna, sebab banyak lagi baju nak digayakan.hehehehe. (wanita memang suka bergaya).

Nak tau cara-cara untuk dapatkan barang-barang yang cantik tapi murah?. Mesti ada yang perasan akan kedai yang banyak jual aksesori. Tapi tak semua kedai yang jual dengan harga yang murah. Antara kedai yang boleh korang pergi untuk dapatkan aksesori yang cantik tapi murah. 

Ini adalah antara kedai-kedai yang Sha selalu jugak cuci mata sambil membeli jugak ;) -->

MYDIN
FULLY SHOP (kedai ni best,walaupun kualiti barang dia biasa sahaja.memang padan dengan harga)
ONE STOP



KEDAI RM12

Ada satu kedai baju kat kawasan Subang, Kedai tu jual baju sehelai RM12. Kualiti kain sama macam dijual kat pasar malam. baju yang biasa Sha beli RM19.90. Tapi kat kedai tu, baju yang sama jenis Sha boleh untungRm7.90. Ha..banyak ke sikit untung tu?hehe. Alhamdulillah, rumah tak berapa jauh dengan kedai tu. Kira berbaloila jugak.

Masuk je kedai tu , Mesti ramai sahaja pelanggan dia. sampai satu bakul tu penuh dengan baju yang membelinya. Huhu. .Nama kedai tu?.Entahlah. Tak perasan signboard kedai tu. Panggil nama kedai tu "KEDAI RM12". .hihi

Selain baju, kedai tu ada jugak jual kasut-kasut. Kasut sepasang RM10. Harga biasa, pattern dia pun boleh tahan cantiknya. Bagi mereka yang suka tukar-tukar pakai sesuailah untuk pergi kat kedai ni. ^__^.

Puas hati, sebab padan harganya dengan kualiti kain dia. Tau ni pun, dari my mom.Kalau singgah kedai ni mesti rasa nak beli.Cantik-cantik jugak, banyak pilihan.Huhu






TERIMA KASIH,sudi baca

4 budak baik:

Elyna Es on Sunday, October 14, 2012 10:21:00 PM said...

kedai rm12 tu dekat mana yea?

Eyesha Zaidin on Monday, October 15, 2012 12:20:00 AM said...

dkat subang lama. .;)
deret klinik alam medic
pgla,bnyk yg boleh tahan bju,kast.sesuai dgn harga yg murah . .

daiabahrin :) on Monday, May 13, 2013 10:24:00 AM said...

salam.nak tanya,area subang lama tu dekat mana ye?nak pergi kedai ni sbb mcm best.thanks (:

Eyesha Zaidin on Tuesday, May 14, 2013 7:47:00 AM said...

jalan nak ke airport subang :-). . .tp kalau dah lalu dpn airport dari bulatan,awak masuk ke kiri.kat si2 ada kawasan kedai. .

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan