20120625

TYPO sesaja

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 01:31
klik-klik=) 
Assalamualaikum...



Apa itu typo?.entah.Sha pun pada mulanya tak faham apa la TYPO yang disebut-disebut oleh kawan Sha.haha Sampailah satu masa, Sha tersilap taip.Oh! adakah ini dipanggil typo?. YA!. Typo adalah ayat yang dikatakan oleh seseorang terhadap kawan yang tersalah taip. Itu yang kawan Sha bagitau. selanjutnya, tidak lah diketahui.

Macam dalam blog ni pun, Sha kadang-kadang dan selalu jugak alami masalh typo. (taip laju sangat agaknya) . Sampai kadang-kadang naik geram jugak!haha.. Ialah, berapa kali nak publish!..eisyhkk!..Minta maaf ya kepada yang follow Sha. Kalau kat dashboard korang entry Sha naik banyak kali..huhuhu.

Kesian jugak tau, kalau sampai kawan tu diketawakan dan kene jadi bahan gara-gara  tertypo!.Huh! naya tu..Pesanan ringkas, berhati-hati di papan kekunci atau touch screen..hehe. Ala, siapalah yang tak pernah buat silap kan. Tapi takkan cuba untuk ulangi kesilapan lagi.InsyaALLAH..^__^



TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan