20120723

1st GiveAway by Puan Sheila

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 19:22
klik-klik=) 
Assalamualaikum...




hai!..ini adalah contest terbaru sha oin.^__^. Sambil-sambil tu tolong promote kat korang tentang contest  Puan Sheila ni . Ha? nak join ? jomlah..

CAMNE NAK JOIN CONTEST NI?

* Harus follow blog ^ Triple S ^ & April June 2011 (kepunyaan Puan Sheila)
* Buat satu entri bertajuk 1st GiveAway by Puan Sheila dan sambungkan ayat ini : "Saya rasa apa yang menarik tentang kedua-dua blog ^ Triple S ^ & April June 2011 kerana .... "
* Letak banner di atas dan linkkan ke entri contest tersebut
* Jangan lupa, sila tinggalkan komen anda di entri ini berserta link dan nama
* Tag 2 kawan blogger anda dan jangan lupa ajak dorang join contest ini ya
* Penyertaan bermula 12 - 31 Julai 2012 (20 hari sahaja)
* Pemenang diumumkan pada 1 Ogos 2012
* Hadiah - insya Allah lumayan !


sambungan ayat sha untuk contest PUAN SHIELA ^__^ :

Bismillahhirrahmannirraheem.. 

"Saya rasa apa yang menarik tentang kedua-dua blog ^ Triple S ^ & April June 2011

 kerana 

blog ini kelihatan simple serta sempoi untuk kita baca. Mudah nak lihat apa yang kita

baca. Ada gambar serta caption dan karangan yang agak santai . Untuk korang yang nak

 baca entry sebelum dan selepas beliau, perlu la klik di icon older post dan new post. 

Aha, mesti ada sebabnya ( atau sha sendiri tak perasan ada icon lain nak klik untuk cari entry 

pn Shiela yang lain??(: ). Sesuai untuk 'silent reader' (termasuk diri sha sendiri juga) yang suka

 dengan benda mudah nak baca hehe.

Kebiasaanya, Sha (err tukarkan bahasa diri boleh ea =) selalu juga ber'blogwalking' ,

 kebanyakkannya blog-blog banyak perenggan termasuklah yang tengah taip ni 

 (Eyesha Zaidin ! ha3 ). Seronok jugak baca blog-blog yang simple , ringan dan tak padat 

dengan tanpa banyak adanya pelbagai widget menarik .ngee~.

Untuk pengetahuan korang , beliau telah berblog sudah 2 tahun sehingga kini.

Oh ya!, kenapa nama blog beliau triple S? aha, jawapannya ada pada header blog beliau. 

Nak tau jawapan kene klik blog beliau. Begitu juga dengan blog beliau yang lagi satu 

April June 2011 (saje nak korang blogwalking kesana)hihih.

Jadi jom kita sama-sama memeriahkan blog serta

 contest beliau =)Okey, boleh klik kat link atas utk lihat blog beliau. 

Selamat maju jaya PUAN SHIELA!

Ini sahaja pendapat serta pandangan sha:).Blog beliau sangat ringkas sehinggakan Sha

sendiri punya entry tentang dua blog beliau, Sha tulis secara ringkas dan padat!^__^.




Sha nak tag 2 kawan blog sha yang 'currently aktif berblog'  hehe iaitu :-


puteri =)  DAN fatin radzwan =)

meh kawan2 yang lain juga nak join..Silalah memeriahkan lagi serta menambahkan kenalan ..^___^





p/s: SEMOGA BERJAYA didunia dan diakhirat PUAN SHIELA serta rakan2 yang lain. AMIIN. Kadang-kadang bila kita berblog ni adakalanya kita dapat info serba sedikit.







TERIMA KASIH,sudi baca

3 budak baik:

Boo on Monday, July 23, 2012 7:59:00 PM said...

thanks dear, muahh! good luck eyesha :)

Eyesha Zaidin on Monday, July 23, 2012 8:27:00 PM said...

u r most welcome puan shiela...! aha!..^_~

CharlieAngleo on Tuesday, July 31, 2012 5:40:00 PM said...

singgah ddari segmen yang sama:)

http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-puan-sheila.html

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan