20120725

jOM INSTAGRAM??! -- apa yang best?

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 19:48
klik-klik=) 
Assalamualaikum...


kamera ni nampak klasik




SIAPA ada instagram?. Boleh tak kongsikan pengetahuan dan pengalaman korang kat entry ni?..^__^. Sekarang ni, ramai dah guna benda ni...Sha memang suka dengan gambar tapi tak tahu lagi apa fungsi dia?..haha..

Kat paper dah baca, tapi sha nak tahu daripada korang sendiri.(emm boleh tak?).=)



BLOG YANG TELAH SUDI KONGSI PENGETAHUAN TENTANG ENTRY NI:)
nak baca /tahu lebih lanjut copy paste link bwh ni ^__^


http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2012/07/tutorial-cara-mudah-guna-instagram.html

TERIMA KASIH,sudi baca

7 budak baik:

IDA MANSOR / IENA MANSOR on Wednesday, July 25, 2012 7:53:00 PM said...

oh kite pn x tau sgt menda ni...haha ade dlm ph..tp xgune pn ;p

Boo on Wednesday, July 25, 2012 7:59:00 PM said...

sha, akak guna instagram..
jap g akak buat satu entri pasal ni ya...

♥ dak pink on Wednesday, July 25, 2012 8:14:00 PM said...

Sharing-sharing gambar je dear.

Memang sesuai utk org yg suka ambil gambar & share dgn orang.

=)

Eyesha Zaidin on Wednesday, July 25, 2012 8:42:00 PM said...

owh ya?! ^__^
okey2....tq kak..
sha baru mula nak guna..kih3

Eyesha Zaidin on Wednesday, July 25, 2012 8:44:00 PM said...

ida/iena : samala !hahaha

dark pink : Owh..tq..patutla kawan2 dlm FB install bnyk gambar kat folder instagram ni..^__^

Mia Meymi on Monday, July 30, 2012 1:39:00 AM said...

adeh..mia lg xtau nk guna..:p

Eyesha Zaidin on Monday, July 30, 2012 5:42:00 PM said...

mia : saya dah tau cara gunanya..lebih kurang macam Fb,twitter..=)..cuma dia share gambar j..^__^

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan