20120723

kereta MAYAT punya blog best!

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 23:49
klik-klik=) 
Assalamualaikum...

replace gambar ni, nanti ada pula yang x kuat semangat..^__^

Blog kereta mayat memang best. Sudah lama Sha jadi 'silent reader' blog beliau. Semakin lama semakin ramai pula yang follow. Aha, itu bermakna ada perkara yang menarik serta info yang berguna untuk kita baca. ini adalah entry beliau yang best =) 

Bila nak baca blog beliau, pastikan hati dan perasaan korang tidak teremosi lebih ea =). Kat situ, tuan empunya blogger dah beritahu awal-awal. Banyak jugak topik -topik yang best untuk dibaca. Dulu , Sha suka blogwalking ke kereta mayat ni itupun sebab kawan sha cadangkan membaca ke blog beliau. Kata kawan Sha , blog ni ada yang lawak-lawak ( aku telah lama kelakar,baru hari ini kamu ketawakan aku.Bukankah kita semua akan menjadi mayat? )serta info yang bagus. Jadi, Sha pun terjah ke sana. Dulu tak ramai orang komen sangat macam sekarang ni.

Bila korang dah klik kat blog ni jangan pula simpan dalam minda blog dia punya layout ada pic kereta mayat. BUkan!tidak!. Ianya mengingatkan kita kepada mati.=). Ada pun hanya gambar tengkorak dengan setering kereta. Kat tepi blog tu ada waktu solat (jgn baca blog aku jika belum solat!!). Aha, lebih mendekatkan diri kepada ALLAH S.W.T. Ada pengajaran serta buat kita terfikir sendiri. Tapi kalau korang baca kat bahagian komen-komen dari orang lain. Aiyakk!! macam-macam hal.


ada yang terkejut tak tgk gambar ni?=)




Apapun, korang cubalah terjah ke blog beliau. =)



TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan