20120730

KUIS - KONVOKESYEN ^__^

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 19:01
klik-klik=) 
Assalamualaikum...


Sha tak tau nak cerita apa dalam ni. Tapi silalah melihat gambar-gambar yang sempat Sha capture =). Terjumpa Diana Amir & Ustaz Don. SubhanAllah, Diana Amir yang memang sangat cute bila face to face dengan dia. Ustaz Don yang macho serta tampan berpakaian sangat kemas dan sempoi. Pastinya kita gembira bila terjumpa/ berjumpa dengan artis. Lebih-lebih lagi dapat peluang bergambar bersama . Ia tak?..Okey, jom lihat gambar ^__^


penat nak watermark! =)




bunga tak kembang lagi..hihi







KATAKAN TAKNAK PADA MEROKOK!!



abang yang masuk pertandingan memasak.Ada skill abg ni memasak.

siapakah itu??






Diana Amir jadi juri masakan masterchf D'KUIS

ustaz DON

TERIMA KASIH,sudi baca

2 budak baik:

Boo on Monday, July 30, 2012 7:47:00 PM said...

bestnya, sha pergi sana tengok masterchf eh? hehehe comel tngok ustaz don dress up gitu. sempoiii habiss

Eyesha Zaidin on Monday, July 30, 2012 8:14:00 PM said...

sha pergi sana sbb makcik sha konvo ^__^
kebetulan diorang buat tu depan dewan konvo..

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan