20120706

Lipat kertas jadi 'bekas

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 00:13
klik-klik=) 
Assalamualaikum...

Mencari bekas untuk diletakkan nombor-nombor cabutan bertuah untuk event akan datang. Tak de pula. Dah puas cari, jadi terpaksalah sha cuba cari kat google tapi tidak ketemu yang dihendaki. Oleh itu, Sha pun ambil sehelai kertas bersaiz A4. Jadi Sha pun main lipat je untuk jadikan macam bekas. Sambil tu, Sha kongsikan cara lipat kertas yang simple dan cepat.hehehe'.Moga korang faham ikut gambar ni.=)


lipatkann kertas jadi macam ni.=)


dah dapat lipatan macamtu, soletepkan dia(tak kisahlah guna apapun,asalkan boleh digam=)



lipat kat bahagian sebelah sama macam tadi


dah jadi macamni..=)


TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan