20120806

KISAH SAMPUL DUIT RAYA LAGI! ^__^

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 23:11
klik-klik=) 
Assalamualaikum...




sha pilih pattern ni!^__^


hai!..minta maaf kat kawan-kawan yang menunggu entry baru Sha. Sha mengalami kesibukan dan juga dengan kekangan situasi.Huhuhu. Terima kasih kepada yang sudi membaca serta sentiasa menantikan entry baru daripada Sha..nge~~~ (ada ke?haha). Minggu ini adalah yang terakhir untuk membeli belah untuk yang tidak suka membeli barang keperluan di saat-saat akhir. Owh..patutlah penuh aje pasar raya, pasar,kedai,uptown...huhu.Untung makcik,pakcik,kakak,abang yang meniaga di bulan ramadhan ni ea.^__^


Okey, tentang entry yang sha nak kongsikan mesti ada yang dah buang sendiri sampul raya kan.=).Sha sebenarnya memang dah terniat nak buat sendiri. Tapi disebabkan encik suamo pOn dah kata sempat ke?.dan ada seperkara yang mungkin Sha memang kene beli sampul duit raya.PEnting sangat ke sampul duit raya ni??..hihi..okey, bagi orang lain mungkin rasa penting dan tak penting. Cuma kita akan rasa seronok bila bagi kat orang bersampul. Ala, macam kitalah dapat hadiah. Mesti rasa teruja nak tau apalah isi dalam dia kan. Kalau tak berbalut kurang sikit rasa teruja dan banyak tanya. Betul tak?


ni sampul free! hihi


Ada yang dapat free sampul duit raya tu. Alhamdulillah..^_^ tapi cukup kah nak diberi kepada anak-anak saudara yang lain? hih nak bagi tanpa bersampul pon boleh. Pandangan orang berbeza. 


ada  jual kat uptown!
Takat ni, harga sampul raya yang sha jumpa

 3 paket-RM10
4 paket - RM10
sepeket-RM1.00 (yang pendek) *ada 8 keping
sepeket-RM1.50 (yang panjang) *ada 8 keping

kalau nak buat sendiri. Pastu ada printer sendiri dan juga paper sendiri.Okey.memang sangat jimat! ^__^

p/s : sha dah jumpa ida/iena mansor & juga HAz..cantik comel^__^..tunggu entry nya nanti..(blogger lain x sempat jumpa T__T

TERIMA KASIH,sudi baca

13 budak baik:

IDA MANSOR / IENA MANSOR on Monday, August 06, 2012 11:30:00 PM said...

cantik2 je sampul raya..sampul raya ben10 pn ade gak tu..hebat!

Eyesha Zaidin on Monday, August 06, 2012 11:53:00 PM said...

hai ida/iena!!

^__^..jumpa lagi dalam blog...hehe
ya..upin ipin pon ada.
sampul raya gambar ida/iena je belum ada lagi..hihih

haz on Tuesday, August 07, 2012 4:34:00 AM said...

dh siap beli sampul raya dah... haz tggu sampai yg sha pnye je ni. ahahha

Eyesha Zaidin on Tuesday, August 07, 2012 7:06:00 AM said...

haha..alamak!! cabutttt~~~..hehehe

haz on Tuesday, August 07, 2012 7:28:00 AM said...

hahahah. cept aje nk lari yee.. kekeke

Eyesha Zaidin on Tuesday, August 07, 2012 9:19:00 AM said...

Haha. .hbz sha kalau bdk2 nampk sha bg sampul duit rya kt haz.2 yg kne cabut. . .hehe. .ha. .pernh x trjadi mcm2?

haz on Tuesday, August 07, 2012 9:31:00 AM said...

blom lg la.. sbb blm tbenye mse haz yg bg duit rye.. kekeke

Eyesha Zaidin on Wednesday, August 08, 2012 10:05:00 PM said...

haha..dah boleh je bagi duit raya kalau sudi...hihihi

Nadia Azira on Wednesday, August 08, 2012 10:27:00 PM said...

Sha, sampul yang first sekali tu cantik sgt! suka.... =D

hari tu tak jumpa sha pun...maybe next time!

haz on Wednesday, August 08, 2012 10:37:00 PM said...

sumber pendptn diri x mencukupi. bahkn untk dri sendri pn x ckp lg. hahahha xD

Eyesha Zaidin on Thursday, August 09, 2012 8:58:00 AM said...

nadia :hehe..itu kita beli bukan buat..kita x sempat nak buat macam nadia.hehe..tq nadia aritu bagi link cara nak buat sampul raya!^__^
owh ya, time tu kita dilema .haha sempat jumpa haz,ida n iena je..nak dekat berbuka dah time tu..haha

Eyesha Zaidin on Thursday, August 09, 2012 8:58:00 AM said...

Haz : hehe..owh..sha faham..saje nak ngusik haz! kikiki

haz on Thursday, August 09, 2012 9:29:00 AM said...

heheh =P

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan