20120812

TERIMA KASIH !! ^__^

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 22:18
klik-klik=) 
Assalamualaikum...



Alhamdulillah..semakin meningkat kenalan sha dalam blog. Selamat berkenalan. Bila dah semakin meningkat Sha jadi risau sebab takut tak semua Sha boleh berinteraksi dengan baik. Kalau orang lain mungkin rasa seronok bila "wah!dah ramailah follower aku".:
Tapi Sha rasa R.I.S.A.U. 

Okey, nak berkongsi kegembiraan dengan semua pembaca senyap Sha. Sudah lama menanti follower yang ke 88. AHA! kenapa dengan nombor 88? sebab nombor ini adalah antara kesukaan Sha ;). Kalau tidak nombor lain tapi ini adalah cadangan encik suami.^__^

Siapa follower yang ke 88 tu?..Nak tau?..haa..ce tengok gambar bawah ni..

mimiey

Mohon mimiey tinggalkan detail berikut ke alamat email sha dengan segera ea. Sebab hadiah Sha dah beli dan sediakan..huhu..Nak klik blog dia tak boley..kenapa ea?.
hai mimiey!;)
sila beri nama,alamat dan no telefon kepada email sha --> cokelatlolipop@gmail.com

Untuk pembaca senyap sha yang lain. Terima kasih sudi menjenguk serta berkomen-komen di blog sha yang biasa-biasa sahaja. InsyaALLAH, Sha akan buat giveaway untuk kawan-kawan blogger Sha..^_^. Teruskan membaca ea. Tak kira di mana kita berada kerana ilmu itu seluas lautan. Bukan di blog Sha sahaja malahan di mana-mana jua.

p/s : alhamdulillah, my baby boo sudah kembali ke rumah. Jadi Sha akan berusaha update entry yang baru nanti. InsyaALLAH.. kepada kawan-kawan blogger yg suka komen-komen diruangan komen. TQ sudi temankan sha mengomel dan berkongsi pengalaman dan pengetahuan.Oh ya! kak sheila, ada masa sha sambung cerita novel sha tu ^__^

FUhhhh!~~ lega sikit...






TERIMA KASIH,sudi baca

2 budak baik:

Boo on Sunday, August 12, 2012 10:58:00 PM said...

Assalamualaikum sha..
hee oookey, kita tunggu sha update novel tu..
hehehhee
*maybe hadiah kena hantar lepas raya.
pejabat pos da tak terima la

Eyesha Zaidin on Monday, August 13, 2012 1:15:00 AM said...

waalaikumsalam sheila..=)

takat ni belum ada mood nak sambung novel sha..hihi
ya..noted! ^_^
ni baru tau pasal ada follower yg ke 88. tunggu dia emailkan detail.sha nak inform kat dia tapi x tau camne T_T

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan