20120922

KARNIVAL PENDIDIKAN di PWTC, KL

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 23:10
klik-klik=) 

Assalamualaikum...
HAI semua! sihat kah kalian? ceria kah kalian?..mOga ceria selaloo ^^. Ha.  Kali ni sha banyak update blog dengan gambar \. Sha story melalui gambar2. Suka tak?..hahaha..Gambar kat atas ni sha tengah buat apa?. Sibuk gosok tudung ni!!hihi..jOm..enjoy tengok gambar-gambar kat bawah ni....lalalalala
ramainya yang nak bergambar dengan artis ni ^^
mulanya Sha tak kenal siapa artis ni.
permainan sha paling suka masa kecil2 dulu !!
Cuba baca, apakah ia? =)
ni belajar nak hias cupcake bukan belajar cara nak tenyeh krim dia!HAHAHA
tengok, hiasan dia je yang banyak!..hahaha












ni belajar cara nak tekap manik-manik kat tudung..=).


lalalala~~


cantik!..banyak2 booth yang sha pergi, ni paling unik sha dapat..




cenderamata daripada karnival pendidikan..^^ TQ =)



TAra!!!.. IKHWAN djHOTfm. peramah dan hormat orang tua. Moga murah rezeki selalu !



p/s : sesuatu perkara yang bagus untuk dibuat lagi pada tahun hadapan sebab kat sini, dapat belajar dan mengetahui benda / perkara/ ilmu yang kita tak tahu dan tak pandang. Disamping itu, para pelajar dapat pengalaman serta sedikit ruang untuk berniaga. Jeng..jeng..jeng.. hihihi ^^
TERIMA KASIH,sudi baca

7 budak baik:

Puteri Bt Ahmad on Saturday, September 22, 2012 11:41:00 PM said...

bestnye!!!!! cupcake cantik!!! hihihii. ouh siapekah artis yg tidak dikenali itu? muke die pon cam tak penah tgk :p

haz on Sunday, September 23, 2012 2:30:00 AM said...

wahh.. mcm best je~~ ^^

Eyesha Zaidin on Monday, September 24, 2012 5:27:00 AM said...

putri = bendanya dah ada, tinggal kene hias letak atas cupcake je..hihi
owh, artis tu namanya addy af??=)

Haz = pergi karnival macam ni best, haz nanti pergilah..kat sana macam-macam kita boleh cuba. ^_^

haz on Monday, September 24, 2012 10:45:00 AM said...

insyaAllah kalau ade lapangan nanti.. hee ^^

Eyesha Zaidin on Monday, September 24, 2012 6:54:00 PM said...

kalau ada masa, pergila. .tp pastikan bwa duit lebh .:-)
berhibur sambil beramal. . .

Boo on Tuesday, September 25, 2012 12:54:00 AM said...

Assalamualaikum sha,,,
pergi mana ni? bestnya ...
sha comel :)

Eyesha Zaidin on Tuesday, September 25, 2012 5:21:00 AM said...

waalaikumsalam
pwtc,kl:-)
tq shiela. .B-)

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan