20120907

RESTORAN INSAF YANG menginsafkan (:

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 23:01
klik-klik=) 
Assalamualaikum...



TERIMA KASIH,sudi baca

7 budak baik:

Sheila Salim on Friday, September 07, 2012 11:34:00 PM said...

Assalamualaikum sha..
sheila pun terkena dulu.
patutlah ada servis kredit kad. mahal gila kan :(

Eyesha Zaidin on Saturday, September 08, 2012 12:21:00 AM said...

Waalaikumsalam :-)
Sheila kene brapa?
Memang pun tnya kt nk mkn apa.mcm murah sgt harga dia. .sewa kdai mahal sgt agaknya.tp melampau!

Eyesha Zaidin on Saturday, September 08, 2012 12:22:00 AM said...

Waalaikumsalam :-)
Sheila kene brapa?
Memang pun tnya kt nk mkn apa.mcm murah sgt harga dia. .sewa kdai mahal sgt agaknya.tp melampau!

Nur Syalillah Kamrudin on Saturday, September 08, 2012 9:51:00 AM said...

mmg btl2 insaf r spe mkn kat restoran ni..air mangga jew pun dah berbelas hengget..kononnya mangga 2 import dr india..cehhh..

btw owner restoran ni dah warning awl2 kt customer sbnr nye dgn pggunaan name "insaf" ni..hahahaha..cume customer sdr atau x jew..kehkehkeh ;)

Eyesha Zaidin on Saturday, September 08, 2012 10:16:00 AM said...

Ya. .tgk nama kdai dah melambgkn cri2 dia.tp custmr x nak bruk sgka.2 yg dia cuba nk mkn kt situ. .awk pnh mkn buah magga dia sepinggn jgk k?hehehe

Eyesha Zaidin on Saturday, September 08, 2012 10:16:00 AM said...

Ya. .tgk nama kdai dah melambgkn cri2 dia.tp custmr x nak bruk sgka.2 yg dia cuba nk mkn kt situ. .awk pnh mkn buah magga dia sepinggn jgk k?hehehe

cci on Saturday, September 08, 2012 10:22:00 AM said...

mmg menginsafkan...

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan