20121018

"Artis" pun BW ke blog Eyesha Zaidin jugak ke?

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 05:07
klik-klik=) 
Assalamualaikum...







Gempak kan tajuk entry tu!..hurmp, suka kan buat macam ni. Tak ada nama lain ke nak "bubuh?". Terima kasih pada puteri ;) , sebab pesan pada Sha jangan klik benda yang ada nama pelik-pelik dengan kata-kata yang macam ayat manis ni.  Ada virus.. Jadi, perlu berhati-hati dengan link yang kita dapat.

Korang ada tak terima komen kat blog korang pasal benda yang tiada kaitan dengan korang?pastu html yang panjang sepanjang alam?.. Erm..sebab sha pernah terima. Apa motif dihantar benda tu??...



p/s: Ada pengalaman macam ni tak?
TERIMA KASIH,sudi baca

4 budak baik:

Nurul Aini on Thursday, October 18, 2012 5:24:00 AM said...

Hahaha..biasalah tu spammer..nak jadi duit lebih..saya pun kena..geram betul kalau letak iklan SAYS..lepas tu tulis. nice blog, jom datang blog saya juga...ehhehe..rasa nak sekeh je..hehe. ^___^

Boo on Thursday, October 18, 2012 10:09:00 PM said...

Assalamualaikum sha,
hahaha sheila pun selalu kena, sebab tu dah tak letak cbox. bahaya. better biar diorang tinggal jejak kat komen sahaja. senang sikit

Eyesha Zaidin on Friday, October 19, 2012 12:10:00 AM said...

@Boo
tapi ada chatbox ni mudahkan diorg tinggalkan jejak..tapi itulah....risiko dier...hihihi

Eyesha Zaidin on Friday, October 19, 2012 12:11:00 AM said...

@Nurul Aini

hahaha... tapi macam menggangu kan..ayat manis yg tak tahan diorg tulis tu..huhuhu

okey! ^^

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan