20121006

Laptop ROSAK lagi ?

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 07:03
klik-klik=) 
Assalamualaikum...


 Saya redha T_T. Sokongan dan juga kunjungan kalian ke bLog sha ini amat sha alu-alu kan serta hargai. InsyaALLAH, ada rezeki akan  Sha update entry baru untuk korang.
 
laptop adalah keperluan bagi blogger

 mencari ilmu serta input yang berguna di blOg adalah perkara penting



laptop ni cantik!, kalau tiada blog, tiadalah TAMBAHAN ilmu dan pengetahuan






motif gambar ni?. entah! haha
 p/s : Ilmu itu seluas lautan. Kaut lah selagi boleh! ^^

TERIMA KASIH,sudi baca

5 budak baik:

IDA MANSOR / IENA MANSOR on Sunday, October 07, 2012 2:35:00 AM said...

cantiklah yg hello kity punya tiga3 gambar..lol..gambar keempat tuh apple laptop palsu punya..hihi :P

IDA MANSOR / IENA MANSOR on Sunday, October 07, 2012 2:36:00 AM said...

btw kalo blh, blh besarkan skit x tulisan kat blog sha..ssh kitaorg nk baca..sbb iena n ida neh rabun..huhu..kene tatap muka dekat2 kat screen utk baca sha punya entry..>.<'

Eyesha Zaidin on Sunday, October 07, 2012 4:24:00 AM said...

@IDA MANSOR / IENA MANSOR

hai ida/iena !

haha..a.ah..nak dpt yg brand apple susah sangat agaknye!..hihi

Owh ye ke?? kecik ea...insyaALLAH, sha akan cuba besarkan size font dia k..
THANKS so much! sudi bagitau font sha tu kecik..hehe..

Boo on Thursday, October 18, 2012 10:14:00 PM said...

rosak lagi ke? patut dah lama tak nampak sha dekat blog sheila. hihi

Eyesha Zaidin on Friday, October 19, 2012 12:07:00 AM said...

@Boo a.ah..rosak lagi T__T....
seb bek semalam, alhamdulillah..abg kedai tu bagi laptop temprly =)
tapi dah liat nak online..hihi

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan