20121003

SAYA TAK SUKA SOLD OUT

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 20:15
klik-klik=) 
Assalamualaikum... 




kredit !calaqisya

 Kalau semua yang nak dibeli, sold out. . .nak beli apa? Yang tak berkenan sahaja yang ada stock. . .Alahai ! .Ha. .ni jawabnya, ia suruh sha belajar menjahit!! ;D Tengoklah semua fesyen baju sekarang, cantik belaka. Kemudian, cepat juga sold out!

JOM CUCI MATA! kikiki

suka warna macam ni! ^^

kat tudung dia tu cantik! =)




fesyen baju sekarang. Jual satu set RM100.



ya, masa tu akan tiba nanti. InsyaALLAH


p/s : Rugi ! kalau orang perempuan tak reti menjahit - my MIL...


TERIMA KASIH,sudi baca

4 budak baik:

cci on Wednesday, October 03, 2012 9:14:00 PM said...

ehehe.. cci pon sama..:P x ske sold out

Eyesha Zaidin on Wednesday, October 03, 2012 9:31:00 PM said...

@cci

tapi kan CCi..rasa cam menjimatkan duit kita pOn ada kan..bila benda nak beli SOLD OUT !..hihi

TAPI..

bila benda tu penting kita memng nak guna dah SOLD OUT...Oh! itu memng TIDAK SUKA! =)

IDA MANSOR / IENA MANSOR on Thursday, October 04, 2012 2:04:00 AM said...

kannnn! kite pn teringin nk belajar jahit! sbb tgk baju sume lawa2 skrng >.<"

Eyesha Zaidin on Thursday, October 04, 2012 6:16:00 AM said...

@IDA MANSOR / IENA MANSOR

yup!...^^..dah pandai jahit, macam-macam boleh jahit..

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan