20121002

semua INNER ketat?

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 04:33
klik-klik=) 
Assalamualaikum...




beg merah yang comel itu adalah pemberian daripada PUTERI BINTI AHMAD ;)
Ye ke?. Ada je inner yang tak ketat ^^. Longgar dan selesa iaitu T-shirt lengan panjang!. Ha, pakai sahaja yang itu. Gambar bawah Sha pakai ini adalah t-shirt. Korang perlu pandai pilih t-shirt lengan panjang jenis kain yang sesuai untuk dipakai supaya tak rasa selesa dan panas. 




TERIMA KASIH,sudi baca

10 budak baik:

Zara on Tuesday, October 02, 2012 8:27:00 AM said...

setuju... ehehe.

haz on Tuesday, October 02, 2012 9:12:00 AM said...

haz skrg jrg gila nk pkai tshirt long sleeve. hee >.<

Boo on Tuesday, October 02, 2012 8:04:00 PM said...

Assalamualaikum sha, comelnya!
heee kita dapat dompet warna pink dari puteri..
hahahhahaha merah lagi lawa!

Puteri Bt Ahmad on Tuesday, October 02, 2012 8:32:00 PM said...

yey cumel!!! ouh tu masalah sy gak. nak cri inner longgar adela susah :( jadi skang beli baju lengan panjang je sume :'D

Eyesha Zaidin on Wednesday, October 03, 2012 12:00:00 AM said...

@Zara
banyak ketat2 kan..pastu jarang2..T___T

Eyesha Zaidin on Wednesday, October 03, 2012 12:01:00 AM said...

@Boo

waalaikumsalam..
TQ shiela..(:
wah dpt warna pink ea! cantik gaktu..^^

Eyesha Zaidin on Wednesday, October 03, 2012 12:01:00 AM said...

@Puteri Bt Ahmad

lagi senang kan!.. x rugi toke jual baju lengan panjang sekrang!!..kiki

Eyesha Zaidin on Wednesday, October 03, 2012 12:02:00 AM said...

@haz memang sekrg ni wanita jarang pakai yg lengan panjang. Sekarg ni dah ada macm fesyen2..melainkan waktu bersukan dan ikut suka!..haha

cci on Wednesday, October 03, 2012 9:40:00 PM said...

kawaii tu maksudnya comel ^_^

Eyesha Zaidin on Wednesday, October 03, 2012 9:59:00 PM said...

@cci
oh!,,kene hias entry kita tu secomel yg mungkin la ea??
camtu??>.

hehehe..rasa nak jOin plak! ^^

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan