20121117

TIPS KE KARNIVAL KERJAYA

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 03:49
klik-klik=) 
Assalamualaikum...

gambar sekadar hiasan(:

1. Sila bawa pen
2. Sila bawa "soft copy" resume !
3. photo copy resume/CV banyak-banyak
4. Pakai beg yang mudah
5. Bersedia jika ada walk in interview
6. Pakaian sopan dan bersesuaian
7. Datang awal untuk mengelakkan kesesakan "nafas-nafas"..hihi
8. Usaha, doa dan tawakal..amiin..










selamat maju jaya!


P/S : Nak kesana kita perlu kuat dari segi mental dan fizikal, dapat orang yang suka psiko korang siap sedialah dengan jawapan yang punyai point dan juga bernas. Huhuhu.. Walaupun nak "drop" resume je pOn!..kwang..kwang..kwang..Paling penting jangan malu nak bertanya. Ya, memang akan ada ramai orang yang belajar lebih tinggi daripada kita tetapi rezeki Allah dah tetapkan. Yakin dan percaya pada kelebihan dan kebolehan diri sendiri. Bagus dengan satu company tu, diorang sudi bantu rakan-rakan kita yang ada SPM je. Moga diorang berjaya walaupun mempunyai SPM je! amin.. ( Syukur, demam da surut sikit. Musim demam sekarang jadi banyak-banyakkanlah minum air-doktor pesan)





TERIMA KASIH,sudi baca

1 budak baik:

Sheila Salim on Sunday, November 18, 2012 6:20:00 PM said...

Assalamualaikum,
bestnya pergi karnival ! sheila tak pernah pergi pun.. hee :)

*sila minum air masak byk2, semoga cepat sembuh!

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan