20121231

ZOO NEGARA

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 20:10
klik-klik=) 



Selamat datang ke ZOO NEGARA (gate B)

harga tiket masuk . (masa sha masuk dgn en.suami kene harga rm60 untuk dua orang. Dipesankan agar  bawa sekali kad pengenalan untuk beli tiket supaya ketika beratur kene beratur semula bila dah sampai ke kaunter tiket ;)




teka ikan apakah ini


ikan ni akan membengkok apabila dia tak mara dengan laju.Apabila laju tulang belakang nya akan menjadi lurus.

ikan ini boleh bertahan ketika musim kemarau. Dia mampu membenamkan  dirinya kedalam lumpur.

ini adalah ikan arapaima. Sangat besar.....

kura-kura besar! masa sha tengok kura-kura ini, terdengar pula seorang budak panggil kura-kura ni "ninja turtles" hihi

okey, ninja turtles 1,2,3 senyum!!


hai!



singa

burung bangau

gajah

hai!

dia nak makan
hai! nama saya zirafah! ^^

siapa suka bergambar , kaki buat macam ni?? hihi. Tengok tu, zirafah pon pandai POSE ok!hihi

full capture!


rileks je zirafah ni, haha


ni dari gate A, siapa datang awal. dapatlah parking kat gate A ni ^6

sekali beli dua semuanya rm9...huhuhu

hai! mesranya..




Tiket masuk ZOO NEGARA

tempat parking gate B. Eh, saya nak zirafah belon tu boleh? =)

Dah tengahhari, pintu pagar ni  tutup. Masa ni dalam pukul 2.30 ptg

Keluar dari gate B dibelakangnya, masa tu pun ada lagi kereta masuk  untuk paking.

kat luar pun boleh parking juga tapi tak pasti kene bayar atau tidak. Sebab sha ada nampak orang yang pegang tiket kat area ni.

Parking gate A

tata!... nak balik dah
^________^


-sekian-





TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan