20130421

MENGHARGAI ORANG LAIN

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 01:49
klik-klik=) 
Assalamualaikum...



Eh, gambar apa ni?. Apa motif?..Ok gambar ni adalah hasil idea Sha untuk letak di dalam toilet office dulu. Tak sangka ada yang sudi menggunakannya. Terima kasih kerana tak buang nama sha..hehe. Alhamdulillah, berguna jugak apa yang Sha buat ni. Apatah lagi orang lain punya yang ramai dah dikongsi dan digunakan. Bagusnya digunapakai dengan baik oleh orang lain.




Keluar dari toilet, husband terus tanya. Sebabnya dia perasan ada nama sha kat situ.Kat toilet lelaki pun turut sama dilekatkan. 



p/s: Menghargai orang lain adalah sesuatu perkara yang baik.




TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan