20130522

TELEKUM TRAVEL

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 00:29
klik-klik=) 
Assalamualaikum...



telekum tarvel ( sha tambahkan manik pada corak dia)



 Alahai, penat tau taip panjang-panjang. Last-last hilang segala yang sha taip dalam blog ni.FUHH!! sabar-sabar.Sha dah hilang idea dah nak share apa yang sha dah taip untuk kongsi dengan korang. Oleh itu, Sha cerita pada gambar jela ea. Sakit hati pun ada jugak ni. Eishh! camne ntah dia boleh tak saved sendiri. Selalunya saved aje pas kita dah taip

senang nak bawa kecuali beg korang kecil terpaksa bawa dua beg =)


Bila bawa beg telekum travel. Mudah nak bawa kemana-mana. Tak perlu nak kene ambil dalam kereta untuk solat.


Banyak design yang korang boleh pilih

Kain yang sha beli ni jenis yang ringan jadi tambahkan manik pada corak-corak yang ada. Ini kalau korang rajin dan nak sangat gunakannya =). 


tambah manik atau renda

Harga ia masa sha beli dalam Rm25-RM35 ermm..dah lupa la berapa sebab masa tu beli tahun 2011. Paksa diri nak publish satu entry jugak sebab dah lama sangat menyepi walaupun takde pon yang nak membaca. Cuma nak berkongsi dengan yang nak mencari info tentang telekum travel ni. Erghh.. dalam tekanan sekarang ni. Ayat dah best taip dalam ni. Susunan gambar pun dah cantik. Minta maaflah. Ada mood sha update balik. Apa-apa cadangan dan juga info sudi-sudilah tinggalkan komen =)

yang ni pun cantik jugak..harganya pun cantik..=)



p/s: bila dah jadi macamni..rasa nak debik debik je blog ni..hahaha..GERAM tau!!

































































































TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan