20130615

beg baby

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 12:00
klik-klik=) 
Assalamualaikum...




Pelik tak tengok gambar kat atas ni dengan tajuk entry ni?.haha...macam tak kene kan. A.ah memang dah lama mengidam nak bawa beg yang sekali dengan barang anak.MIL pun cadangkan beli yang sekali kongsi letak barang dengan anak. Lain orang lain caranya. Ikut sukalahnak yang macam mana ea.hehe. Jenuh jugak mencari beg yang luas dalamnya. Nampak yang ni boleh tahan cantik. Penat dah nak memilih.


 Beg macam Irine Nadia tu pun okey jugak. Tak kisah asalkan muat nak masukkan barang baby. Kalau tak husband cadangkan pakai reusable  beg jusco. Sha tak nak sebab tak berzip, nanti terjulur keluar barang baby =). Guna beg tu pun okey juga cuma tak kemas bila nak letak dalam kereta sebagai persediaan. Beg baby yang biasa tu? mahal dan Sha kurang berkenan melainkan beg baby yang sandang belakang tu Sha berkenan.





Barang yang perlu dibawa sebagai persediaan untuk bersalin?. Okey, Sha kongsikan jugak lah dalam entry ni ea walaupun ada blogger lain dah kongsikan.(memudahkan korang)

  • lampin 
  • pampers baby
  • bengkung
  • barut
  • sarung tangan dan kaki
  • minyak yang sesuai untuk baby
  • topi
  • bedak



    kalau tak lama bermalam di hospital memang berbaloi tak baa barang baby padat


 



TERIMA KASIH,sudi baca

2 budak baik:

Kyla Pearlisha on Wednesday, October 23, 2013 4:06:00 AM said...

Salam perkenalan.Wahhh comel beg ni.Beli kt mana ye? sy pon tgh mncari beg utk bby :)

Eyesha Zaidin on Sunday, November 10, 2013 6:46:00 AM said...

@Kyla Pearlisha salam perkenalan!! =) owh ya...awk cari di mydin mall subang =).. kat tesco pun ada jugak rasanya... tapi sha beli kat mydin mall masa ni..=)

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan