20130623

Header Blog Baru

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 21:49
klik-klik=) 
Assalamualaikum...







Header baru sebelum nak deliver baby..hehe..mengidam header dari kawan baik sendiri : Cik Shuhana Ismail . Tq Su.


Yang atas ni pun hasil dari shuhana. Ini dia buat simple sebab ada bahan tak cukup. Lepas dapat baby insyaALLAH..baru dia buatkan yang baru untuk Sha =). Ada sesiapa berminat nak tempah dia buat header boleh klik link nama shuhana kat atas.



Header yang kat atas ni pulak hasil dari ida mansor yang twin tu =). Sha tak jumpa lagi satu header yang Ida buatkan untuk Sha. So, sesiapa yang berminat nak tempah kat Ida boleh la larikan cursor di tepi blog Sha ni ada blog twin.


Aha, yang selalu korang baca blog sha terjumpa header ni adalah hasil kreativiti dari Ann. Kawan sekolah Sha. Ha,,nak tempah kad kahwin atau bunting yang setara dengan nya bolehla bagitau Sha ok.  ^^


p/s : best main tukar-tukar header bila nak happy kan diri sambil baca info yang diri sendiri kongsi. kadang-kadang terlupa info yang dah dibaca.Okey,nak pi repair bantal yang petak menjadi bentuk bolster untuk baby..=) ...nak tau cara dia bagitau sha tau..
TERIMA KASIH,sudi baca

4 budak baik:

haz on Tuesday, June 25, 2013 1:01:00 AM said...

slamat menimang chya mata! hee ^^

Eyesha Zaidin on Wednesday, June 26, 2013 3:46:00 AM said...

@haz terima kasih haz!! ^^

Sheila Salim on Thursday, June 27, 2013 2:46:00 AM said...

Assalamualaikum sha, comelnya header sha skrg!

Eyesha Zaidin on Thursday, June 27, 2013 5:19:00 AM said...

@Sheila Salim oh ya?? tq sheila..kawan sha yg buatkan...^^

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan