20130606

Irine Nadia selamat lahirkan baby girl !

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 09:41
klik-klik=) 
Assalamualaikum...

dari instagram irine

Comel kan baby irine nadia =)

TAHNIAH! moga murah rezeki selalu.amen

comelkan irine ni, Sha sejak pregnant ni setiap hari nak tgk muka dia.pesal ntah

p/s: orang kalau ramai kawan,seronok ramai mendoakan kita =) rezeki....


TERIMA KASIH,sudi baca

4 budak baik:

NinaAz on Thursday, June 06, 2013 4:23:00 PM said...

Hai. Slm kenal singgh sini dari blog twins. Hihi. Nina join bkog awak ehhhh. Keep in touch ♥♥♥♥ ;)

Eyesha Zaidin on Friday, June 07, 2013 3:10:00 AM said...

@NinaAz tq nina! ^^..sila2...

Sheila Salim on Tuesday, June 11, 2013 2:36:00 AM said...

Assalamualaikum. sheila pun suka tengok blog dia sejak dia kawin. bestnya muda2 dah jadi ibu kan :)

Eyesha Zaidin on Tuesday, June 11, 2013 11:51:00 PM said...

@Sheila Salim sha kenal dia sebelum dia kahwin sebab dia comel..hahaha...alasan tak boleh diterima betul...dan sekarg ni masih follow sbb dia dah kahwin sama macam sha..jadi ada info boleh share =)..

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan