20130612

Nama Baby Irine Nadia ---> FM

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 22:17
klik-klik=) 
Assalamualaikum...





^^




Tengok dalam twitter ramai yang tak sabar tunggu nama anak Irine Nadia. Okey, sha nak share kat sini. Inilah dia punya nama =)  FISKA MEDINA . Okey, moga yang bertanya tu puas hati ....^^ (simple dan tak panjang, Sha dah listkan tapi masih memikirkan perlu letak atau tak untuk pangkal depan nama bakal baby sha lahirkan , insyaALLAH . Nama baby irine yang part last tu ada dalam list Sha jugak =) )


ini gambar baby semua milik irine nadia okey! jgn cut atau cuba padam watermark dia. =)

pandai dia senyum
p/s : nak letak nama anak bagi sha bukan perkara mudah sebab dia nak guna nama tu selamanya.Ya Allah, moga baby yang bakal Sha lahirkan menjadi anak yang soleh, solehah serta alim. Moga yang membaca ni mendoakan untuk sha begitu juga Sha mendoakan kalian semua yang membacanya..Amen..=)


TERIMA KASIH,sudi baca

4 budak baik:

NinaAz on Wednesday, June 12, 2013 10:23:00 PM said...

Comelnya.untung irene ramai y kenal dan mendoakan dia ♥

Sheila Salim on Wednesday, June 12, 2013 10:26:00 PM said...

Assalamualaikum sha. comelnya baby Irine kan! sheila doakan anak sha nanti menjadi anak yg soleh dan solehah. waaa tak sabar nak tgu baby sha pula! hehehehee

Eyesha Zaidin on Wednesday, June 12, 2013 10:29:00 PM said...

@NinaAz a.ah...untung jugak jadi org yg ramai kenal...ramai mendoakan dia...rezeki dia..=)..hehe..kita insyaALLAH . Pasti ada yg mendoakan kita tanpa kita tahu =)

Eyesha Zaidin on Wednesday, June 12, 2013 10:30:00 PM said...

@Sheila Salim waalaikumsalam.. a.ah..baby comel..amen..amen..amen..sha pon mendoakan macmtu jugak utk sheila,nina dan kawn2 yag lain....insyaALLAH...bulan depan..hehehe

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan