20130626

QQ Baby Shop

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 04:39
klik-klik=) 
Assalamualaikum...




Hai korang!.sesiapa yang bakal jadi "ummi to be" pasti seronok nak membaca entry ni yang single pun seronok jugak kan. Dapat info mana nak beli barang baby. Tapi kat QQ baby shop ni baru sahaja buka jadi tak banyak barang yang ada untuk newborn.

Perasan tak gambar kat atas ni yang Sha bulatkan dalam bulatan merah tu. Aha, siapa ada beli bear ni?. Sha dah pegang bear ni dan sangat berkenan dengan dinosaur jenis yang sama macam bear ni. Tak sangka plak yang dua bear mainan ni jadi pilihan seorang blogger yang ramai suka.Sha tak jadi beli atas sebab tertentu beli mainan bear yang lain. Harga bear mainan ni murah dan berbaloi.



Ini adalah hadapan kedai QQ baby shop. Jiran-jiran kat kedai ni tak buka lagi. Masa Sha datang banyak kedai tutup kat kiri kanan qq baby shop ni.


 Nak masuk kene buka kasut ea.=) Memula Sha nak masuk, tengok kasut banyak hati dan rasa gembira dan  sabar nak memilih barang yang tak ada lagi tau.Bila dah melangkahkan kaki ke dalam kedai ni.......


Pandangan dari dalam kedai, okey sambung ayat Sha yang tergantung tadi. Masuk je dalam adalah terdapat satu dua family je.hihi





Banyak jugaklah pilihan kat sini. Harga untuk gambar kat atas ni satu RM7.00. Harga beg plak antara RM30-Rm100**.






Bahagian tengah nak ke lot sebelah yang terdapat diapers cloth,pakaian,mainan.



Kebanyakan ada pakaian kanak-kanak yang bukan newborn punya



Bahagian mainan


Comel =)

Nak datang QQ baby Shop , kalau tau Jalan ke Sekolah Vokasional Setapak mudahlah korang untuk cari kedai ni.



No 25, Jalan 10/23A, Medan Makmur, Off Jalan Usahawan, Setapak, 53200 Kuala Lumpur




p/s : datang sana dah berangan nak lengkapkan semua barang baby yang belum ada. Rupanya tak ada...huhu. beli diapers cloth dengan mainan sahaja. Memang barang dia banyak tapi kedai baru bukakan.



TERIMA KASIH,sudi baca

7 budak baik:

selipar hijau on Wednesday, June 26, 2013 4:14:00 PM said...

Ade kedai ye..aku tatau plak..cloth diaper ngah promo kan. 10 pcs 150 ringgit je kan

Sheila Salim on Thursday, June 27, 2013 2:00:00 AM said...

Assalamualaikum sha, bestnya dah sibuk2 beli barang baby. heeee selamat membeli belah sha :)

Eyesha Zaidin on Thursday, June 27, 2013 5:17:00 AM said...

@selipar hijau a.ah tgh ada promosi utk cloth diaper =). . . ada.husband aku gitau.kalau tak aku x tau

Eyesha Zaidin on Thursday, June 27, 2013 5:18:00 AM said...

@Sheila Salimwaalaikumsalam...a.ah..pening gak beli last minit sebb sha dah x bape larat nak berjalan..tq sheila..^^

Sheila Salim on Friday, February 07, 2014 2:16:00 AM said...

Assalamualaikum sha, ohh ini kedainya. hehehee in shaa Allah nanti nak terjah kedai dia.. tengok camne ...

Eyesha Zaidin on Wednesday, April 23, 2014 6:39:00 PM said...

@Sheila Salim ya sheila..ha dah bape bulan baru sha nak reply..hahaha..sori sheila..

Anonymous said...

Ada promotion lg x cloth diapers?

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan