20130924

Packing baju baby guna plastik Ikea idea by yanakhairudin

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 08:10
klik-klik=) 

Assalamualaikum

Sha update blog sekarang guna phne.dah tak rajin nak buka laptop sejak dah jadi ummi ni.hehe

Selalunya sha akan lipat sekali baju nur lengkap dengan sarung tangan.sarung kaki.barut. senang nak amek dalam baju dia.tapi sha cuba idea yanakhairudin.okey baju tak basah sebab sha guna beg yang ada letak dengan susu nur sekali.

Harga dalam belasan ringgit.sebenarnya plastik ni kegunaanya lebih kepada makanan.tapi berguna juga untuk packing barang elak dari basah.wahaha

Sha akan masukkan baju kotor replace dengan baju bersih dari plastik.mudah.bersih dan jimat ruang.. . ..:)

Nak beli dekat ikea damansara .aras sama dengan kaunter pembayaran dekat dengan bahagian pinggan dan cawan.sha ada terserempak degan DianaAmir masa beli ni.hehe.konn nak bergambarla dengan dia buat kali kedua.husband cakap tak payah bukan tak biasa kita jumpa artis.hurmp!terasa akak! jah.hahaha.sha tengok ada je yang sapa dia pastu mcm ajak berborak.mungkin kenalan dianaAmir tp kesian plak tgk mcm mengganggu dia nak shopping. . .hehe. . Artis kan. . .sabar je la. . 




i
 inilah yang sha maksudkan tu :

TERIMA KASIH,sudi baca

3 budak baik:

Sheila Salim on Tuesday, September 24, 2013 7:04:00 PM said...

Assalamualaikum sha. comelnya plastik ni! warna hijau ada? hehehhee

Eyesha Zaidin on Thursday, September 26, 2013 3:38:00 AM said...

@Sheila Salim waalaikumsalam. . . .ada dua kaler j..biru ngn purple. .=)

Puteri Fiza on Tuesday, October 08, 2013 8:59:00 AM said...

Assalamualaikum. Done follow. Klu sudi follow back.tq :)

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan