20140424

TAXI DRAMA INDONESIA

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 03:51
klik-klik=) 
Assalamualaikum...




Melayan jugak sha citer indon.huhuhu.Sebenarnya paling tak minat nak tengok tapi disebabkan ada taxi a.k.a OLIVIA CAROLINE , comel budaknya dan lagu latar drama ni ala-ala music lakonan drama JANG NARA.huhuu TAmbahan pula Nur suka dengar lagu ni kemain dia menghenjutkan badan sambil tepuk tangan. emmm.. sebelum dan selepas drama ni citer upin dan ipin kira sekali terus tengoklah tak payah nak set reminder channel lain. ^_^


Cerita dia kadang-kadang sha rasa nak hempuk je yang reka cerita ni.hahaha.korang tau jelah kalau drama indon ni. Menggelabah kalau part nak terkantoi je mulalah entah hapa-hapa. Sha yang tengok pun rasa ah lantak kau lah, kalau beria layan diri ni sibuk bising padahal dah memang tahu citer indon memang cenggitu. Lagi Sha suka kalau part nak kantoi jawapan tak jadi ataupun sebaliknya. Tak heran.hahah yang penting dapat tengok taxi / deassy.


kalau korang nak lebih tau lagi jalan citer dia apa yang best bolehla copy link kat bawah ni.


 http://helloskyblu2.blogspot.com/2014/01/sinopsis-episode-1-74-sinetron-taxi.html


Kalau korang tak faham susun ayat dia maknanya korang cubalah google aje tak pun buat-buatlah faham.heheh

Ending citer dia, part si rhena tu bangun dari koma. Rupanya semua mimpi pasal Rafky kahwin dengan Ajeng, Kevin kahwin dengan siska. Ceh, dah macam citer bawang merah bawang putih sinetron. BAHAGIAlah depa sekeluarga....TAMAT







 o

TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan