20140423

TEKSI PULAU PANGKOR yang Ok

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 22:12
klik-klik=) 
Assalamualaikum...





Kalau dah sampai di jeti Pulau Pangkor tentu korang  terkebil-kebil tanya kat teksi-teksi yang ada. Jika nak dapat teksi van yang ok dan boleh bercerita tentang pulau pangkor Sha cadangkan korang teksi van ni =)



Dengan abang ni dia ok je .Ikut korang nak singgah mana dulu untuk memudahkan korang lakukan aktiviti kat Pulau Pangkor. Kalau dah rasa nak balik kene call awal-awal senang dia nak pick up korang.




Silalah tatap gambar yang tak seberapa best ni =)




lumut




dalam feri




dalam van teksi.Peramah abang ni.











TERIMA KASIH,sudi baca

1 budak baik:

Sheila Salim on Wednesday, April 23, 2014 10:26:00 PM said...

Assalamualaikum sha, tak pernah mai Pangkor. hehe nice sharing tips ni~~~

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan