20140505

KEDAI ROTI IJOK YANG SEDAP DAN LEMBUT

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 22:41
klik-klik=) 
Assalamualaikum...



 
 Kedai roti ni dah lama bertapak tau, sejak sha kecil ayah memang selalu singgah beli roti ni untuk bawa balik ke kampung. Kampung ayah sha dekat Ijok. Disebabkan dah biasa beli dan pernah jugak tengok cara dia buat roti. Roti dia buat ni halal.


  


Ini uncle kedai yang tengah sapukan inti roti yang kita nak , inti yang sha selalu minta adalah KAYA dengan PLANTA je . Sedap, sebab dai lembut.





Pernah mengidam roti ni, husband Sha tak pernah datang kedai ni. Bila dia datang tengok , dia risau dia tak bagi beli lagi kat kedai ni. huhuhu. Apakan daya dah biasa beli sejak dari kecil jadi dah memang tau ia halal.




  Yang kat kertas tu harga roti

 Okey, pada korang yang nak cuba bolehlah beli. Sedap tau. Kalau ada nak pergi ke PAntai Remis memang akan lalu area kedai ni dekat PEKAN IJOK yang ada jambatan besar tu, Ermm.lupalah nama tempat. adoi, info tak lengkap macammana Sha boleh nak kongsikan. Kalau korang tau kampung Bukit hijau dia dekat sekitar tu.

TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan