20140505

Water Park Morib

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 22:22
klik-klik=) 
Assalamualaikum...





Masih ingatkah korang Sha pernah kongsikan entry tentang I-city water park? Kali ni sha nak share yang dekat morib pulak. Sebenarnya nak yang main sorang punya. Jadi inilah antara water park yang sesuai dengan kehendak badan sha ni.hahaha.KAlau pergi kat Shah Alam kene naik dua orang. Teringinlah nak main gelongsor, kalau pergi sabtu ahad ramai orang. Pergi hari biasa adik-adik Sha sekolah kalau ajak kawan pun ada yang tengah kerja.ha.... Camne? jadi buat la cara camne ea pada mak ayah muda ada anak sorang dua..hihihi 










Tiket masuk dia






Ni yang paling best walaupun sekejap je dia punya turun.



Pakai kunci saje, kunci loker tu dia getahkan. Jadi kalau korang taknak letak mana-mana pakaikan pada tangan

--ada lagi gambar, tapi dah lupa letak kat folder mana.alahai......



TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan