20150402

Lebih Jimat shopping online dengan iprice

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 15:59
klik-klik=) 
Assalamualaikum..



hai korang! sekarang ni semakin ramai yang lebih suka shopping dengan online je kan. Psst. . jimat masa,tenaga dan minyak kereta.hihi. .yelah, sekarang ni kalau keluar ja jalan mesti jem. Apatah lagi kalau kuar shopping pergi jualan murah nak masuk je berebut rebut cari saiz contoh macam vendorfest. .  :-o takot dengar orang menjerit kerana kegairahan harga giler murah.^_^dengan segala jenis free gift lagi.   hehe entry kali ni sha nak memperkenalkan  ☺iprice



"iprice Group adalah sebuah perniagaan baru atau startup yang menggeluarkan kupon percuma dan diskaun untuk ‘online shopping’ berdasarkan promosi website-website lain seperti Zalora dan Lazada, serta menyediakan maklumat tentang jenama yang berbeza."





iprice shop ;)



iprice kupon ;-)


Pada korang yang biasa shopping online di lazada,zalora dan seangkatannya . Kini, korang dah boleh berbelanja dengan jimat lagi dengan menggunakan kod voucher iprice. ;-)aishhy sudah lah di zalora, lazada dapat tawaran harga murah tambah lagi dengan kupon iprice berkali gandalah penjimatan duit korang kat situ.  kaching. . kaching.hihi ;-)




ini antara website yang berkolaborasi
dengan iprice.



ini antara brand yang ada😊


owh ya! ini cara untuk korang dapatkan kod kupon. klik mana-mana link website.Contohnya:-


klik tab 'Get The Code'






Dekat 'Summary', masukkan promo code sebelum checkout. 

:-):-):-)Nak pakai link iprice pun lagi mudah. Ia akan terus link kepada website tersebut


iprice kupon



kupon kod



Apa tunggu lagi, sign up la sekarang!!:D:DMana tau kan ada barang yang berkenan dihati. . .^_^ Happy shopping!!!yeayy. . . tak payah obses sangat nak turun vendor festival dah.haha. .sebabnya kurang sikit rasa sesak nafas dan teruja berebut masuk kesana setiap bulan. Amboi! setiap bulan ha. kemain. kan. . kan. . kan. . . Apapun bijak berbelanja tau korang!














TERIMA KASIH,sudi baca

1 budak baik:

Sheila Salim on Thursday, April 02, 2015 5:54:00 PM said...

Assalamualaikum sha, nice review. hehehehe

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan