20150403

sale di sogo kl

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 02:31
klik-klik=) 
Assalamualaikum...




asal ada sale je menderu orang perempuan sibuk ambil tahu.hihi. . ala. . orang lelaki pun ada jugak cuma tak ramai. Siapa la h yang tak suka dapat murah dan menjimatkan perbelanjaan. Hidup di zaman sekarang semua benda kene bayar segelintir perkara je yang free. kalau free pun ada maksud tersirat dan tersirat tau dalam urusan perniagaan.!;)




sha suka shopping kat sogo kl sebab ianya best.haha. . seronok berebut rebut pilih yang mana kita nak dengan kakak kakak kerja opiz datang time lunch.hehe. antara terapi diri sha jugak tapi kan bukan selalu tau. ha. . tu kene faham. berbelanja apa yang perlu. 





Apa yang best sangat dengan sogo kl ni. Barang-barang dia cantik dan kualiti pun ok. Sha maksudkan pakaian. terutamanya pakaian kanak-kanak.Berbaloi la jugak berbelanja kat sogo kl ni. Tak percaya? cubalah datang shopping sini  ☺





kene pandai pilih event sale yang sogo kl buat kerana tak semua setiap sale ia buat ada design baju yang cantik dan cun.


habis. . . ☺




TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan